Sedef Tersanesi, NB222 Tumba Operasyonu’nu gerçekleştirdi.
Sedef Tersanesi, yat üretimine başladı.
Tersane tarafından inşa edilmeye başlanan yelkenli yatla ilgili yapılan açıklamada “Sedef Tersanesi olarak, denizcilik alanındaki köklü tecrübemizi yeni bir boyuta taşıyoruz.
Tersanemizde inşa edilen çift direkli, alüminyum gövdeli, 44 m uzunluğundaki özel yat projemizin tumba operasyonunu başarıyla gerçekleştirdik.
Bu özel projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz!” ifadelerine yer verildi.
“Değişik bir sahaya adım atmış oluyoruz”
Turkon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kalkavan yaptığı açıklamada “Yeni tekneyle beraber değişik bir sahaya adım atmış oluyoruz. Hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.
“Çocukluk hayalimdi”
Sedef Tersanesi Yat Bölüm Koordinatörü Kaşif Kalkavan da “Yat benim çocukluk hayallerimden bir tanesiydi. Tersane için de değişik bir deneyim oluyor. İlk defa bir yat yapılıyor ve bu yatın yelkenli olması da ayrı bir keyif.” açıklaması yaptı.