İMEAK Deniz Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis seçimleri, 11 Ekim 2026 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Oy verme işlemi 09.00-17.00 saatleri arasında olacak.
Başkan adaylarından Şadan Kaptanoğlu, seçmenlere seslenerek, “Denizci rotasını kendi aklıyla çizer, kararını kendi iradesiyle verir” dedi. Kaptanoğlu, “11 Ekim Pazar günü Deniz Ticaret Odamızın geleceğine yönelik karar da sizlerin. Güçlü temsil, ortak akıl ve sonuç üreten bir yönetim için SARI LİSTE’ye desteğinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Kaptanoğlu’nun kampanya sloganı ise “Denizde yeni rota” olarak öne çıkıyor.
Kaptanoğlu’nun paylaşımında, seçim günü kara yolu ulaşımına ilişkin şu bilgilendirme de yer aldı:
“11 Ekim 2026 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek İMEAK Deniz Ticaret Odası organ seçimleri için, üyelerimizin seçim merkezine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis seferleri düzenlenecektir.”
Gidiş seferleri:
Beylikdüzü – Sondurak TÜYAP Fuarı karşısı (Ankara istikameti yönü): 10.00 ve 12.00
Avcılar – Metrobüs durağı, İstanbul Üniversitesi karşısı (Ankara istikameti yönü): 11.00
Dönüş seferleri:
Haliç Kongre Merkezi’nden Beylikdüzü TÜYAP Fuarı’na: 14.00 ve 16.00
Haliç Kongre Merkezi’nden Avcılar Metrobüs Durağı’na: 15.30
Servislerle ilgili sorular için 0538 262 04 52 numaralı telefondan iletişime geçilebilecek.







